Aanleg tuinen

Heeft u plannen om uw tuin te veranderen? Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een bestaande tuin aanpassen of nieuwe tuin voor u aanleggen. De Kaardebol Hoveniers kan u daarbij helpen. Wij hebben alle disciplines in huis voor een complete tuinaanleg- of renovatie, wat wij ook in gedeeltes kunnen aanleggen. 

Ecologische werkwijze

Wij werken zo veel mogelijk met ecologische producten omdat wij het belangrijk vinden dat de tuin een wordt met de natuur, dus met zo min mogelijk geïmpregneerde producten. Biologisch, groen en duurzaam zijn dan ook standaard begrippen bij ons. 

U kunt ook zelf meewerken in de tuin, dat geeft voldoening en de tuin wordt meer van uzelf. Bovendien werkt het kostenbesparend.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de tuinaanleg.

Contact opnemen

Persoonlijke benadering

Het contact met de klant is voor ons erg belangrijk, des te beter ik de klant ken, des te beter weet ik wat deze klant wil of niet wil. Iets moois van de tuin maken waar de klant blij mee is. 

Vaak werken wij van een schets en wordt de definitieve vorm ter plaatse bedacht, in het moment gegeven. In goed overleg is er veel mogelijk, dus schroom niet om zelf met ideeën te komen. 

Liever een tuinontwerp, tuinadvies of tuinonderhoud? Maak hieronder een keuze.