Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Advies tuinen

Advies nodig voor uw tuin? Dan kunt u bij De Kaardebol Hoveniers terecht voor advies en aanbevelingen. Wij kunnen u helpen en adviseren om bepaalde keuzes te maken zodat de tuin bij uzelf, de omgeving en woning past. 

Adviesplannen tuin

Wij komen graag langs om u te adviseren over de materiaalkeuze, beplanting of vormgeving van uw tuin. Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel stijlen waar u uit kunt kiezen. Door goed te luisteren naar wat u wilt kunnen wij een passend adviesplan voor uw tuin opstellen.

Hovenier Kop van Schouwen

De Kaardebol Hoveniers is uw hovenier in de regio Kop van Schouwen. Voor tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp en tuinadvies kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen. 

Contact opnemen

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren